Στοιχεία εταιρίας

Υπηρεσίες & Ανθρώπινο Δυναμικό 


Η εταιρεία μας, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, με καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό που λειτουργεί στα πλαίσια άρτιας οργανωμένης εσωτερικής δομής. Η συνεχής ενημέρωση για τις τεχνολογικές εξελίξεις σε συνδυασμό με τον σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό που διαθέτουμε, εγγυώνται εγκατάσταση και συντήρηση των μηχανημάτων σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές και οδηγίες του κατασκευαστή. Η εκπαίδευση των συνεργατών μας είναι συνεχής μέσα από τεχνικά σεμινάρια που πραγματοποιούνται από τους προμηθευτές μας και υπηρετούν το όραμα και φιλοσοφία της εταιρείας, για συνεχή εξέλιξη. Η επιλογή των συνεργατών μας γίνεται με αυστηρά κριτήρια, θέλουμε κοντά μας τεχνικούς που διαθέτουν γνώσεις, εμπειρία, ήθος και υπευθυνότητα και μαζί μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα που κάνει τους στόχους μας πραγματικότητα.Μηχανικοί


Χάρης Ηλιόπουλος (Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π., MSc.)


Απόφοιτος Μηχανολόγος μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.) με μεταπτυχιακές σπουδές  Building Services Engineering (Sustainable Energy) στο Brunel University. Ενεργειακός επιθεωρητής.

Με εμπειρία σε έργα τόσο σε οικιακό όσο και τριτογενή τομέα. Κύριος σκοπός η προσφορά οικονομικά αποδοτικών λύσεων. Ως εταιρεία αναλαμβάνουμε Η-Μ έργα από το στάδιο της μελέτης έως τη διαχείριση και υλοποίηση τους και κυρίως συστήματα HVAC (Κλιματισμού - Αερισμού - Θέρμανσης), αναδεικνύοντας λύσεις με νέα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας. 

Κατερίνα Μπάλου (Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.)


Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε., απόφοιτη της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών, τμήματος Πολιτικών Έργων Υποδομής ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Με εμπειρία στη μελέτη-κατασκευή ιδιωτικών έργων κατοικιών και επίβλεψη των έργων από το στάδιο της ανέγερσης έως την ολοκλήρωσή τους. Ενεργειακός επιθεωρητής.