Στοιχεία εταιρίας

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες MALTEZOS κατασκευάζονται με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που τους εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και μεγάλη αντοχή για πολλά χρόνια. H MALTEZOS εγγυάται ότι κάθε ηλιακός της θερμοσίφωνας έχει περάσει επιτυχώς μια σειρά από αυστηρές μετρήσεις και ελέγχους και πιστοποιήσεις. H απόλαυση του ζεστού νερού χρήσης γίνεται μέσω ηλιακής ακτινοβολίας από ανανεώσιμη πηγή ενέργειας. Η οικονομία στο ζεστό νερό χρήσης εξασφαλίζεται μέσω φυσικής κυκλοφορίας και άμεσης απόδοσης της ηλιακής ενέργειας.
Ανεπιφύλακτα προτιμήστε τον ηλιακό θερμοσίφωνα MALTEZOS, ο οποίος κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά εδώ και αρκετά χρόνια.

Οι ηλιακοί της MALTEZOS διαχωρίζονται σε τρία μοντέλα (INOX, GLASS & SUNPOWER). Ο πρώτος διαθέτει ανοξείδωτο θερμοδοχείο, ενώ οι δύο τελευταίοι με εμαγιέ. Όλοι οι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες διατίθενται σε τύπους με κανονική ή χαμηλή βάση ή κεραμοσκεπής καθώς και σε τύπους Διπλής (Ήλιος και Ρεύμα) και Τριπλής ενέργειας (Ήλιος , Ρεύμα και δυνατότητα παροχής από την θέρμανση).