Στοιχεία εταιρίας

Ηλιακά Συστήματα MALTEZOS 

Τα ηλιακά συστήματα της MALTEZOS κατασκευάζονται με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που τους εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και μεγάλη αντοχή για πολλά χρόνια. H MALTEZOS εγγυάται ότι κάθε ηλιακός της θερμοσίφωνας έχει περάσει επιτυχώς μια σειρά από αυστηρές μετρήσεις και ελέγχους και πιστοποιήσεις. H απόλαυση του ζεστού νερού χρήσης γίνεται μέσω ηλιακής ακτινοβολίας από ανανεώσιμη πηγή ενέργειας. Η οικονομία στο ζεστό νερό χρήσης εξασφαλίζεται μέσω φυσικής κυκλοφορίας και άμεσης απόδοσης της ηλιακής ενέργειας. Ανεπιφύλακτα προτιμήστε τον ηλιακό θερμοσίφωνα MALTEZOS, ο οποίος κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά εδώ και αρκετά χρόνια.

Κεντρικά Ηλιακά Συστήματα

Η χρήση θερμικών ηλιακών (θερμοσιφωνικών ή κεντρικών συστημάτων) επιτρέπει την άμεση εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας, χωρίς να απαιτεί υψηλή επένδυση. Είναι η πιο συμφέρουσα λύση για την απόκτηση άφθονου ζεστού νερού χρήσης. Τα κεντρικά συστήματα δεν εγκαθίστανται μόνο σε νέα κτίρια, αλλά και σε υφιστάμενα. Τα κεντρικά ηλιακά συστήματα MALTEZOS αποτελούν μία εξαιρετική λύση για κατοικίες ή για μεγάλα κτήρια (ξενοδοχεία, νοσοκομεία, βιομηχανίες κλπ.) και χώρους με ανάγκες για Ζεστό Νερό Χρήσης.

Το Κεντρικό σύστημα αποτελείται από τους συλλέκτες που τοποθετούνται στην οροφή και από τη δεξαμενή τοποθετείται εντός του κτηρίου. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επιλεκτικούς συλλέκτες, θερμοδοχεία και εξαρτήματα σύνδεσης.

Τα θερμοδοχεία, είναι κάθετα boiler λεβητοστασίου και διαχωρίζονται σε Διπλής / Τριπλής Ενέργειας. Τα Ανοξείδωτα θερμοδοχεία (ΙΝΟΧ IBL) MALTEZOS σε χωρητικότητες 150 και 200 λίτρα και τα εμαγιέ SUNPOWER σε χωρητικότητες των 200, 300 και συνδυασμούς έως 7000 λίτρα. Τα θερμοδοχεία αυτά έχουν τη δυνατότητα να παράγουν και να αποθηκεύσουν ζεστό νερό από ηλιακή και εφεδρικά από ηλεκτρική ενέργεια ή την κεντρική θέρμανση.

Ειδικές περιπτώσεις θερμοδοχείων κεντρικών συστημάτων, αποτελούν τα Τριπλής ενέργειας με δυνατότητα σύνδεσης με Αντλία Θερμότητας με μεγαλύτερο εσωτερικό εναλλάκτη για σύνδεση και παροχή ζεστού νερού χρήσης.

Οι Ηλιακοί Θερμικοί Συλλέκτες τύπου SAC διαθέτουν,

  • > 4 χάλκινα άκρα,
  • > Υψηλή διάρκεια ζωής,
  • > Μεγάλη αντοχή σε υπερυψηλές θερμοκρασίες.
  • > Είναι επιλεκτικοί απορροφητές υψηλής απόδοσης, με μόνωση από υαλοβάμβακα και πετροβάμβακα
  • > Διαθέτουν ελαφριά κατασκευή για εύκολη μεταφορά.

Τα βασικά εξαρτήματα του συστήματος, αποτελούν η υδραυλική μονάδα Solar-Kit και ο διαφορικός θερμοστάτης τριών αισθητηρίων. Επίσης το κεντρικό σύστημα περιλαμβάνει, αντεπίστροφες βαλβίδες, ταφ ανοδίου, δοχεία διαστολής, κυάθιο, σετ αυτόματα εξαεριστικά κλπ.

Ένα κεντρικό σύστημα μπορεί να επεκταθεί με τις ειδικές απαιτήσεις κάθε κτηρίου. Η εταιρεία MALTEZOS καλύπτει όλο τον εξοπλισμό που απαιτείται για την εγκατάσταση και την αποδοτική λειτουργία ενός Κεντρικού Συστήματος.