Στοιχεία εταιρίας

Γιατί να επιλέξετε Multi+;

Κλιματισμός και ζεστό νερό οικιακής χρήσης, όλα σε ένα!Προσφέρει εξαιρετική άνεση

Συνδυάζει κλιματισμό + θέρμανση + ζεστό νερό χρήσης, ένα σύστημα το οποίο σας προσφέρει όλη την άνεση που χρειάζεστε.

Εξαιρετική ενεργειακή αποδοτικότητα

Αποτελεί λύση αυτονομίας για μικρά διαμερίσματα (έως 60 m2) καθώς παρέχει ψύξη - θέρμανση - ζεστό νερό σε ένα σύστημα. Αν υπάρχουν παλιές μονάδες κλιματισμού που χρήζουν αντικατάστασης και μη αποδοτικό σύστημα θέρμανσης ζεστού νερού (ηλεκτρικός θερμοσίφωνας), με τη λύση Multi + θα έχετε σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και υψηλό επίπεδο άνεσης. Επιλέξτε όποια εσωτερική μονάδα επιθυμείτε μέσα από την ευρεία γκάμα λύσεων κλιματισμού της DAIKIN.

Ασυναγώνιστη ευελιξία

Χάρη στη συμβατότητά της με μια δεξαμενή 90 ή 120 λίτρων και μια ευρεία γκάμα εσωτερικών μονάδων. Απαιτείτε έλεγχος και αυτοψία για την εγκατάσταση σωληνώσεων στις θέσεις τοποθέτησης των μονάδων και της δεξαμενής.  Η μονάδα νερού παρέχει επίσης χειριστήριο για τον ευέλικτο προγραμματισμό παραγωγής ζεστού νερού.

Η λύση Multi + ταιριάζει σε κάθε σπίτι

Το Multi + χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία όπως το ψυκτικό μέσο με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα (R-32) και συμπιεστή swing για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων κατά 68%. Με επίτυξη ενεργειακή κλάσης, 

> Έως και A+++ στην ψύξη

> Έως και A++ στη θέρμανση

> B στο ζεστό νερό χρήσης

Έξυπνος έλεγχος κλιματισμού

Το Multi + προσφέρει διαφορετικούς τρόπους για τη διαχείριση των μονάδων.  Μέσω τηλεχειριστηρίου υπερύθρων, την εφαρμογή Onecta στο smartphone σας (Wi-Fi ή Δεδομένων) ή φωνητικές εντολές μέσω της Alexa ή Google Home μπορείτε να ελέγξετε τη μονάδα, να την ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε ή να δημιουργήσετε σενάρια.
Στο ζεστό νερό χρήσης και στην θέρμανση

Αποτελεί την πλέον ωφέλιμη κατάσταση για την κατοικία σας, καθώς το νερό και τα δωμάτιά σας θερμαίνονται με ένα προηγμένο τρόπο και εξαιρετικά αποδοτικό σύστημα αντλίας θερμότητας της Daikin.
Στην ψύξη με ζεστό νερό χρήσης

Σε λειτουργία ψύξης, οι μονάδες λειτουργούν και το ζεστό νερό λειτουργεί με προγραμματισμό. Αν υπάρχει ανάγκη για περισσότερο ζεστό νερό από ότι συνήθως, μπορεί να ενεργοποιηθεί από το κουμπί ΙΣΧΥΟΣ στην δεξαμενή ζεστού νερού χρήσης. Το νερό θα θερμανθεί ηλεκτρικά και θα μπορείτε να απολαύσετε ταυτόχρονα τον κλιματισμό σας.


Τρόπος χρήσης του χειριστηρίου Ζεστού νερου, δείτε παρακάτω