Στοιχεία εταιρίας

Σχετικά με εμάς


Η εταιρεία

H ΗΛΙΟΚΛΙΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ι.Κ.Ε. (δ.τ. HELIOCLIMA P.C.), με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, δραστηριοποιείται σε ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες & εγκαταστάσεις σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους στελεχωμένη με έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, προσφέροντας τεχνολογικές λύσεις και υψηλή ποιότητα.

Κύριο αντικείμενο της εταιρίας είναι πάσης φύσεως μελέτη κατασκευή και επίβλεψη ηλεκτρομηχανολογικών έργων και η εμπορία μηχανημάτων και συστημάτων.

Η καθιέρωσή μας στην αγορά είναι αποτέλεσμα της συνέπειας και της υπευθυνότητας, με την οποία αντιμετωπίζουμε τον πελάτη.

Ιστορικό

Το ιστορικό της εταιρείας

  • (1982) ιδρύθηκε ως ατομική επιχείρηση ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Γ.Χ. & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  • (1992) μετεξελίχθηκε ως ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Γ.-ΠΟΥΛΗΣ Β. Ο.Ε. ("HELPO HELLAS") με αντικείμενο πωλήσεις και εγκατάσταση  ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων.
  • (1998 έως 2021) με την επωνυμία "ΗΛΙΟΚΛΙΜΑ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε." (δ.τ. HELIOCLIMA HELLAS Ltd)
  • (2021 έως σήμερα) "ΗΛΙΟΚΛΙΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ι.Κ.Ε.", ως τεχνική και εμπορική εταιρεία παρέχουμε προϊόντα - υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας, προσφέροντας λύσεις και συμβουλές, για την ικανοποίηση των αναγκών της σύγχρονης κατασκευής.

'Εδρα

Η έδρα της εταιρείας και ο εκθεσιακός χώρος των προϊόντων, βρίσκεται στη Ριζάρη 26, Αθήνα, ΤΚ 11635, ενώ διαθέτει αποθήκη εμπορευμάτων και τμήμα κατασκευών και συντηρήσεων επί της οδού Ελλανίκου 35.
Οικολογική Ευθύνη

Η αποστολή μας είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής με προϊόντα και υπηρεσίες που εγγυώνται ποιότητα, απόδοση και αξιοπιστία για τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Η σύγχρονη τεχνολογία και η αειφόρος ανάπτυξη αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους μας.

Η Εταιρεία μας έχοντας υψηλό αίσθημα περιβαλλοντικής ευθύνης, επιλέγει την βέλτιστη λύση μεταξύ των προτεινόμενων ολοκληρωμένων λύσεων.

Οι ενέργειες με τις οποίες συμβάλλει στη προστασία του περιβάλλοντος είναι:

  • Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας στις εγκαταστάσεις μας με συστήματα υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Προηγμένης σχεδίασης, υψηλών αποδόσεων και τεχνολογικά καινοτόμων λύσεων.
  • Εξοικονόμηση φυσικών πόρων, με την παραλαβή των παλαιών σας συσκευών και παράδοση τους στα κατά τόπους Κέντρα ανακύκλωσης
  • Εναλλακτικές εφαρμογές, με συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με στόχο την εξοικονόμηση (κεντρικά ηλιακά συστήματα, αντλίες θερμότητας, φωτοβολταϊκά), αντικαθιστώντας τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης.

Η εταιρεία ελαχιστοποιεί όσο είναι δυνατόν τις εκτυπώσεις και την άσκοπη χρήση χαρτιού. Τα αρχεία στέλνονται σε ηλεκτρονική μορφή και η διακίνηση πληροφοριών και τιμολογίων, γίνεται ηλεκτρονικά.